ინგრედიენტები:
რძე - 1 ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ს.კ.
შაქარი - 1 ჭიქა
კაკაო - 2 ს.კ.
კარაქი - 1 ს.კ.
გატარებული ნიგოზი - 3 ს.კ.
მომზადება:
1. აადუღეთ რძე კარაქთან ერთად.
2. ცალკე ჯამში გადაურიეთ ერთმანეთში ფქვილი, კაკაო და შაქარი.
3. მუდმივი მორევით თანდათან დაამატეთ მიღებული ნაზავი რძეში.
4. დადგით ნელ ცეცხლზე, მიიყვანეთ დუღილამდე და ადუღეთ 10-12 წუთის განმავლობაში.
5. გააგრილეთ, დაამატეთ გატარებული ნიგოზი და შედგით მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით!