ინგრედიენტები:
ქამა
სოკო - 500 გ
თეთრი
მშრალი ღვინო - 2-3 ს.კ.
ნიორი
- 2-3 კბილი
ზეითუნის
ზეთი გემოვნებით
მარილი
მომზადება:
სოკო
დაჭერით ფირფიტებად.
ტაფაზე
გააცხელეთ ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი. ჩააგდეთ დაჭყლეტილი ნიორი და 1 წუთი გააჩერეთ ცხელ
ზეთში.
შემდეგ
დაამატეთ სოკო და შეწვით, სანამ არ გახდება ოქროსფერი. ახლა უკვე შეიძლება ღვინის დამატება.
მოშუშეთ სოკო, სანამ ღვინო არ აორთქლდება. დააყარეთ მარილი. სურვილისამებრ დააყარეთ
წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.