ინგრდიენტები:
შაქარი 80 გ
ფქვილი 9 ს.კ.
კეფირი 200 მლ
სოდა 0,5 ჩ.კ.
კვერცხი 2 ც.
მზესუმზირას ზეთი 30 მლ
მომზადება:
ჩანგლით ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი, დაამატეთ კეფირი და სოდა, აურიეთ. დატოვეთ 5 წუთით და შემდეგ დაამატეთ ხაჭო და ფქვილი. ათქვიფეთ ბლენდერით ერთგვაროვან მდგომარეობამდე.
კოვზით დაწყეთ ოლადიები ცხიმიან ტაფაზე და შეწვით ორივე მხრიდან. მიირთვით არაჟნით ან მურაბით.