ინგრედიენტები:
ალუბალი - 500 გ
ფქვილი - 100 გ
გამდნარი კარაქი - 30 გ
რძე - 250 მლ
კვერცხი - 4 ც.
შაქარი - 100 გ
ვანილი - 12 გ
მწიკვი მარილი
მომზადება:
ალუბალს გამოაცალეთ კურკა და მოათავსეთ ცხიმით მოსმულ
ცეცხლგამძლე ფორმაში.
ყველა ინგრედიენტი აურიეთ ერთმანეთში და კარგად ათქვიფეთ.
მიღებული ცომით დაფარეთ ალუბალი და შედგით180 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში. გამოაცხეთ
40-45 წუთის განმავლობაში.
სურვილისამებრ ალუბალი შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვა ნებისმიერი
კენკრით ან გარგარით.