ინგრედიენტები:
თევზის ფილე 750 გ.
ყაბაყი - 1 ც.
ტკბილი წიწაკა 1 ც.
ხახვი 1 ც.
ზეთის ხილი უკურკო 10 ც.
ტომატები საკუთარ წვენში 500 გ
ძირა 1 ჩ.კ.
ქინძის თესლი 1 ჩ.კ.
ცერეცო 1 ჩ.კ.
მარილი, წიწაკა გემოვნებით
მცენარეული ზეთი 2 ს.კ.
ოხრახუში დაჭრილი 2 ს.კ.
მომზადება:
თევზი, ყაბაყი, ხახვი და ტკბილი წიწაკა დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
სანელებლები მოხალეთ მშრალ ტაფაზე არომატის გაჩენამდე და შემდეგ დანაყეთ. ბოსტნეული მოშუშეთ მცენარეულ ზეთში 5 წუთის განმავლობაში, დაამატეთ სანელებლები, ზეთის ხილი და თევზი.
შემდეგ დაუმატეთ ტომატი და მოშუშეთ საშუალო ცეცხლზე მზადყოფნამდე, დაახლოებით 20-30 წუთი. მზა კერძს მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.