Gurmania.ge Gurmania.ge 2019-07-23 http://www.gurmania.ge/rss.php?pid=1071 http://www.creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/rdf http://www.gurmania.ge/geo/main/index/1071 0 რომელი სუნელი რომელ საკვებთან თუ სასმელთან უნდა გამოვიყენოთ იდელური გემოსა და საოცარი არომატის მისაღებად 2017-09-07 00:00:00 2017-09-07 00:00:00

ცხელი რძისთვის: ზაფრანა, დარიჩნი, ილი

ხორცისთვის: ორეგანო, შავი, წითელიდატკბილიწიწაკა, ხახვი, მიხაკი, კვლიავი

ნამცხვრებისთვის: ვანილი, მიხაკი, დარიჩინი, სეზამის თესლი, ანისული, ანისი, კოჭა, ციტრუსის კანი, ილი.

ფრინველის ხორცისთვის: რეჰანი, სალბი, როზმარინი.

პაშტეტებისთვის: ილი, თეთრიწიწაკა, კოჭა, დარიჩინი, ანისული, დაფნისფოთოლი.

თევზისთვის: დაფნის ფოთოლი, კამა, თეთრიწიწაკა, მდოგვი, კოჭა, ქინძი, ხახვი.

კომპოტებისა და ხილის წვენებისთვის: დარიჩინი, ანისული, კოჭა, ილი.

გრილისთვის: ჩილი, წითელი წიწაკა, კოჭა, ილი, ჯავზი.

მარინადებისთვის: კამა, დაფნის ფოთოლი, ღვია.

პარკოსნებისთვის: ქინძი, კვლიავი, პიტნა, წიწაკა, კოჭა.

რაგუსთვის: წითელი წიწაკა, ჯავზი, კოჭა, შავი წიწაკა, ქინძი, კვლიავი, მდოგვი, კარდამონი.

კომბოსტოსთვის: შავი მდოგვის თესლი, ქინძი, კვლიავი, კამა.