სასარგებლო / პრაქტიკული რჩევები / როგორ მოვამზადოთ ფენოვანი ცომი 10 წუთში - რეცეპტი, რომელიც ყოველთვის გადაგარჩენთ!
როგორ მოვამზადოთ ფენოვანი ცომი 10 წუთში - რეცეპტი, რომელიც ყოველთვის გადაგარჩენთ!
23.01.2017

ინგრედიენტები:

ფქვილი - 500 გ

მარგარინი (ან კარაქი) - 200 გ

კვერცხის გული - 1 ც.

კეფირი - 100 მლ

მარილი - მწიკვი


მომზადება:


1. ფქვილში დაამატეთ დარბილებული მარგარინი (ან კარაქი), ხელით გასრისეთ ნამცეცებად, დაამატეთ მწიკვი მარილი.

2. დაამატეთ კეფირი და კვერცხის გული. მოზილეთ ცომი. შეგიძლიათ ცომი მაშინვე გამოიყენოთ,  მაგრამ უკეთესი იქნება ჯერ გაახვიოთ საკვებ ცელოფანში და შედგათ მაცივარში 10-15 წუთით.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა