რეცეპტები / ქართული სამზარეულო / მწვანე ლობიო ლორით, ბოსტნეულით და კვერცხით
მწვანე ლობიო ლორით, ბოსტნეულით და კვერცხით

ინგრედიენტები:

მწვანე ლობიო - 200 გ

ლორი - 100 გ

კვერცხი - 2 ც.

პომიდორი - 1-2 ც.

მწვანე ხახვი - 2-3 ც.

ბულგარულო წიწაკა - 0,5 ც.

მარილი, პილპილი

კარაქი - 2 ს.კ.

 

მომზადება:

1.     წინასწარ მოხარშეთ მწვანე ლობიო.

2.     ტაფაზე კარაქში შეწვით ლორი.

3.     დაამატეთ მწვანე ლობიო, ბულგარული წიწაკა და მწვანე ხახვი, მოშუშეთ 2-3 წუთი.

4.     დაამატეთ დაჭრილი პომიდორი, მოშუშეთ სანამ სითხე არ აორთქლდება.

5.     ათქვიფეთ კვერცხი მარილთან და პილპილთან ერთად.

6.      მოასხით ბოსტნეულს და კარგად აურიეთ, რომ თანაბრად განაწილდეს ყველგან, მოშუშეთ კიდევ 2-3 წუთის განმავლობაში.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა