მკითხველის გამოცდილება / უგემრიელესი ლობიო მიდიებით - მკითხველის გამოცდილება
უგემრიელესი ლობიო მიდიებით - მკითხველის გამოცდილება
21.03.2016
ეს რეცეპტი საფრანგეთში მცხოვრებმა ქართველმა, ნინო შენგელუამ მოგვაწოდა და როგორც გვითხრა, სადილი რეალურადაც ისეთივე გემრიელი იყო როგორც ფოტოზე გამოიყურება.


გთავაზობთ საკუთარ გამოცდილებას:


მოხარშულ ლობიოს დაუმატეთ კარაქი, წიწაკა და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. წამოადუღეთ და შემდეგ დაუმატეთ მიდიები, დაახლოები 10-15 ცალი. ჩაახეხეთ ყველი გემოვნებით და კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ. გააჩერეთ ქურაზე დაახლოებით 5-7 წუთამდე. 

შემდეგ მოასხით ლიმონის წვენი და მოაყარეთ მარილი. 

ყველის მაგიერ შეგიძლიათ გამოიყენოთ 50 მლ რძე ან ნაღები.

გემრიელად მიირთვით.


Print
ხაჭო და მოხარშული შესქელებული რძე გადაურიეთ
მიღებული მასისგან გააკეთეთ ბურთულები 
ფორმას წაუსვით კარაქი და გადაიღეთ მასზე ნამცეცოვანი ცომის ნახევარი
პრაქტიკული რჩევები
26.04.2017
მორთეთ კაკაოთი, გახეხილი შოკოლადით და ფორთოხლის ცედრით
ჯანმრთელი კვება
08.12.2016
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
12.11.2016
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
16.12.2016
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
23.09.2016
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
19.07.2016
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა