სასარგებლო / პრაქტიკული რჩევები / რომელი სუნელი რომელ საკვებთან თუ სასმელთან უნდა გამოვიყენოთ იდელური გემოსა და საოცარი არომატის მისაღებად
რომელი სუნელი რომელ საკვებთან თუ სასმელთან უნდა გამოვიყენოთ იდელური გემოსა და საოცარი არომატის მისაღებად
07.09.2017

ცხელი რძისთვის: ზაფრანა, დარიჩნი, ილი

ხორცისთვის: ორეგანო, შავი, წითელიდატკბილიწიწაკა, ხახვი, მიხაკი, კვლიავი

ნამცხვრებისთვის:  ვანილი, მიხაკი,  დარიჩინი, სეზამის თესლი, ანისული, ანისი, კოჭა, ციტრუსის კანი, ილი.

ფრინველის ხორცისთვის: რეჰანი, სალბი, როზმარინი.

პაშტეტებისთვის: ილი, თეთრიწიწაკა, კოჭა, დარიჩინი, ანისული, დაფნისფოთოლი.

თევზისთვის: დაფნის ფოთოლი, კამა, თეთრიწიწაკა, მდოგვი, კოჭა, ქინძი, ხახვი.

კომპოტებისა და ხილის წვენებისთვის: დარიჩინი, ანისული, კოჭა, ილი.

გრილისთვის: ჩილი, წითელი წიწაკა, კოჭა, ილი, ჯავზი.

მარინადებისთვის:  კამა, დაფნის ფოთოლი, ღვია.

პარკოსნებისთვის: ქინძი, კვლიავი, პიტნა, წიწაკა, კოჭა.

რაგუსთვის: წითელი წიწაკა, ჯავზი, კოჭა,  შავი წიწაკა, ქინძი, კვლიავი, მდოგვი, კარდამონი.

კომბოსტოსთვის: შავი მდოგვის თესლი, ქინძი, კვლიავი, კამა.



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა