რეცეპტები / დესერტი / ნაზი და ჰაეროვანი ნამცხვარი „ატმის სიამოვნება“ ი
ნაზი და ჰაეროვანი ნამცხვარი „ატმის სიამოვნება“ ი
19.07.2017

ნგრედიენტები:

ფქვილი - 250 გ

კარაქი ან მარგარინი - 200 გ

შაქარი - 200 გ

რძე - 50 მლ

კვერცხი - 5 ც.

სოდა - 1 ჩ.კ.

ვანილი

ატამი - 900 გ

 

მოსასხმელად:

არაჟანი - 250 გ

შაქარი - 60 გ

 

მომზადება:

გადაურიეთ ერთმანეთში დარბილებული კარაქი, შაქარი და ვანილი. დაამატეთ კვერცხი, რძე, სოდა და ფქვილი. მოზილეთ ცომი. შემდეგ ცომი გადაიღეთ ფორმაში, ზემოდან გაანაწილეთ ატამი. გამოაცხეთ 180 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში 30-35 წუთი.

კრემისთვის: გადაურიეთ ერთმანეთში არაჟანი და შაქარი. მოასხით კრემი ცხელ ნამცხვარს და დატოვეთ გასაგრილებლად.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
26.04.2017
მორთეთ კაკაოთი, გახეხილი შოკოლადით და ფორთოხლის ცედრით
ჯანმრთელი კვება
08.12.2016
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
12.11.2016
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
16.12.2016
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
23.09.2016
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
19.07.2016
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა