რეცეპტები / წვნიანები / წვნიანი ღორის სუკი ვაშლით
წვნიანი ღორის სუკი ვაშლით

ინგრედიენტები:

ღორის სუკი - 700 გ

კარაქი - 2 ს,კ,

ხახვი - 1 ც.

ქლიავი - 4 ც.

ვაშლი - 2 ც.

მარილი, პილპილი, სანელებლები - გემოვნებით


მომზადება:

ხილი დაჭერით მცირე ნაჭრებად. ღუმელის ფირფიტას წაუსვით კარაქი და დააწყეთ დაჭრილი ხახვი და ხილი. ღორის სუკის დააყარეთ მარილი, პილპილი და სანელებლები. შემდეგ დაადეთ ხილს ზემოდან. გადააფარეთ კერძს ფოლგა და შედგით 210 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში 30-40 წუთით. როცა გამოიღებთ ღუმელიდან, დატოვეთ 10-15 წუთით, შემდეგ კი დაჭერით 3 სმ სისქის ნაჭრებად. ხილი შესანიშნავად ავსებს უხვად შეკაზმული ღორის ხორცის გემოს.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა