რეცეპტები / აზიური სამზარეულო / ლობიოს პაშტეტი ქინძითა და პაპრიკით
ლობიოს პაშტეტი ქინძითა და პაპრიკით

ინგრედიენტები:

ლობიო - 2 ჭიქა

ხახვი - 3 ც.

ნიორი - 6 კბილი

მწარე წიწაკა - გემოვნებით

ძმარი - 3 ს.კ.

პაპრიკა - 1 ჩ.კ.

სანელებლები - გემოვნებით

ზეითუნის ზეთი - 4 ს.კ.

მარილი - გემოვნებით

ქინძი - 1 კონა

მომზადება:

1. ლობიო მოხარშეთ და გადაწურეთ თუშფალანგზე. ხახვი და ნიორი წვრილად დაჭერით და ოდნავ მოშუშეთ.

2. ბლენდერში ან მიქსერით ათქვიფეთ პიურეს კონსისტენციამდე მოხარშული ლობიო, მოშუშული ხახვი და ნიორი, მწარე წიწაკა, მარილი.

3. დაამატეთ ძმარი, ზეითუნის ზეთი, პაპრიკა და სანელებლები. კიდევ ერთხელ ათქვიფეთ. პაშტეტი მზად არის. ქინძი წვრილად დაჭერით და დაამატეთ პაშტეტში.

გემრიელად მიირთვით!



Print

კომენტარები


პრაქტიკული რჩევები
იმისათვის რომ მომზადებული დესერტი კარგად გამოეყოს ფორმებს, ნახევარი წუთით ჩადგით ცხელ წყალში
ჯანმრთელი კვება
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა